ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι μέσω Paypal και πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όπως οι Visa, MasterCard, Maestro, Electron και American Express
master-card  american-expres  maestro  visa

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται με συστημένη επιστολή.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Η DPM SYSTEMS TECHNOLOGIES LTD θα κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω των ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).
Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:
α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Για Αποστολές και Παραδόσεις Προϊόντων οπουδήποτε στην Ελλάδα ή εκτός Ελλάδος, το κόστος επιβαρύνεται ο πελάτης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ
Ακύρωση εντολής πριν την αποστολή (δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την αποστολή)
Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή ή να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν αποσταλούν τα αγορασθέντα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης αποστέλλει μία δήλωση ακύρωσης στην DPM SYSTEMS TECHNOLOGIES LTD
στην ηλεκτρονική διεύθυνση είτε να καλέσει στο 2109617153. Η DPM SYSTEMS TECHNOLOGIES LTD θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον πελάτη με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας μόνο εφόσον το αγορασθέν προϊόν/τα αγορασθέντα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στα ΕΛΤΑ για παράδοση στον Πελάτη. Εάν έχουν ήδη δοθεί στα ΕΛΤΑ, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων κατά τους κατωτέρω όρους.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Εάν ο Πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την πραγματοποιηθείσα αγορά, έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αλλαγή του αγορασθέντος προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα - e-mail στην DPM SYSTEMS TECHNOLOGIES LTD στην ανωτέρω αναφερθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση , ή καλώντας στο 2109617153, ζητώντας την αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν της επιλογής του.

Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν, τότε ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικά, με e-mail, να προχωρήσει σε νέα διαδικασία πληρωμής (για την πληρωμή της διαφοράς). Το e-mail θα περιέχει σύνδεσμο στην ιστοσελίδα πληρωμών του παρόντος ιστοχώρου, μέσω της οποίας ο πελάτης θα εισάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής σύμφωνα με τους όρους κατωτέρω.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Newsletter

Make sure you don't miss our product updates and interesting events by joining our newsletter program.

SSL Certificate